Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa sa se rumeneas
Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.
Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si se scot din tava.
In grasimea din tava se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile si patrunjelul maruntit.
Se aseaza deasupra pulpele de iepure si se adauga din cand in cand putin vin alternand cu apa.
Se lasa sa se fiarba la cuptor pana cand iepurele este bine patruns.
Se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii