Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa sa se rumeneas
Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.
Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si se scot din tava.
In grasimea din tava se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile si patrunjelul maruntit.
Se aseaza deasupra pulpele de iepure si se adauga din cand in cand putin vin alternand cu apa.
Se lasa sa se fiarba la cuptor pana cand iepurele este bine patruns.
Se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii