Se curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat, se toarna pes
Se curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime.
Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat, se toarna peste carne si se lasa vasul la rece de seara pana dimineata.
Se intoarce carnea o data sau de doua ori, pentru a fi imbibata cu sos.
Se scot pulpele de miel de la macerat, si se aseaza intr-o tava.
Se presara cu sare, piper si boia dulce, se stropesc cu ulei.
Se introduce tava in cuptorul bine incins pentru 20 de minute pana se rumenesc putin.
Se adauga cateva linguri de apa, se intoarce carnea din cand in cand si se stropeste de fiecare data cu sosul din tava. Sosul trebuie completat cu apa.
Pentru a pastra carnea suculenta se acopera tava cu folie dupa ce se rumeneste carnea.
Cand este gata friptura, se adauga cateii de usturoi intregi sau feliati.
Se serveste cu garnitura sote de fasole verde si cartofi prajiti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii