Curatam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin apoi o punem i
Curatam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin apoi o punem intr-o tava adanca.
Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 capatani de usturoi taiate in jumatati, sare, piper dupa gust.
Punem tava in cuptorul incins si coacem pulpa la foc potrivit pana cand carnea este bine patrunsa. Din cand in cand stropim pulpa cu sosul din tava pentru ca aceasta sa se rumeneasca frumos.
Servim carnea calda, taiata in feliute cu garnitura de legume.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii