Pulpa de miel umpluta cu ficat

Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem carnea si o condimenta cu sar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg pulpa de miel
  • 500g ficat de pasare si de miel
  • 1-2 legaturi de ceapa
  • 1-2 legaturi de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 2 oua
  • 100g unt
  • rozmarin
  • sare
  • piper alb si negru
  • 200 ml vin dulce
  • dulceata de cirese amare
  • 1-2 linguri de ulei

Mod de preparare

Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta.

Batem carnea si o condimenta cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat apoi o ungem cu putin ulei.

Se da o ora la rece dupa ce o infasuram, Intre timp spalam ficatul si il punem la fiert in apa clocotita.

Taiem ficatul cubulete.

Spalam verdeata, ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le amestecam cu ficatul, ouale, untul, sare si piperul.

Cu pasta obtinuta umplem pulpa de miel.

O legam bine cu sfoara si deasupra punem boabe din dulceat de cirese amare si o dam la cuptor.

Se scoate dupa ce este rumenita.
Se serveste cu salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori