Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem carnea si o condimenta cu sar
Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta.
Batem carnea si o condimenta cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat apoi o ungem cu putin ulei.
Se da o ora la rece dupa ce o infasuram, Intre timp spalam ficatul si il punem la fiert in apa clocotita.
Taiem ficatul cubulete.
Spalam verdeata, ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le amestecam cu ficatul, ouale, untul, sare si piperul.
Cu pasta obtinuta umplem pulpa de miel.
O legam bine cu sfoara si deasupra punem boabe din dulceat de cirese amare si o dam la cuptor.
Se scoate dupa ce este rumenita.
Se serveste cu salata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii