Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem carnea si o condimenta cu sar
Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta.
Batem carnea si o condimenta cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat apoi o ungem cu putin ulei.
Se da o ora la rece dupa ce o infasuram, Intre timp spalam ficatul si il punem la fiert in apa clocotita.
Taiem ficatul cubulete.
Spalam verdeata, ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le amestecam cu ficatul, ouale, untul, sare si piperul.
Cu pasta obtinuta umplem pulpa de miel.
O legam bine cu sfoara si deasupra punem boabe din dulceat de cirese amare si o dam la cuptor.
Se scoate dupa ce este rumenita.
Se serveste cu salata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii