Se taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata ceapa, se taie solzisori si
Se taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in acelasi ulei. Se adauga sare, piper, ghimbir si boia iute si se toarna o cana de supa de carne, dupa care se adauga piersicile, spalate, curatate de samburi si taiate in felii. Se lasa la foc mic, sa fiarba inabusit.
Intre timp, se taie marunt cealalta ceapa si se caleste. Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza semintele si ceea ce ramane se taie in cubulete. Se caleste dovlecelul impreuna cu ceapa, adaugandu-se un praf de sare si putin piper. Se adauga orezul, se caleste si acesta timp de cateva minute, dupa care se stinge cu supa ramasa.
Se presara patrunjel tocat.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii