• intr-o tava cu hartie de copt, coace ardeii kapia, ardeiul iute si usturoiul
• curata apoi ardeii kapia, arunca cotorul si pune-i intr-un castron incapator
• peste acestia adauga ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul, fresh-ul de lamaie, uleiul de masline si sare si blendeaza pana obtii un sos omogen
• toaca patrunjelul marunt si adauga-l si pe acestea impreuna cu boabele de mustar, in sos
• taie bucatile de pulpa de porc de cca 2 degete grosime
• unge-le bine cu acest sos si videaza-le folosind un aparat de vidat FoodSaver
• pune apa in aparatul de gatit in vid Sous Vide Supreme Inox pana la semnul indicat, incalzeste-l la 72 de grade si lasa bucatile de pulpa de porc peste noapte, in acesta, pentru cca 14 ore
• odata gata, scurge lichidul (din care poti face un sos minunat), asezoneaza cu sare, daca mai este cazul, si optional le poti da culoare intr-o tigaie cu putin ulei sau in cuptor.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii