Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava
Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava in care ai turnat o cana cu apa.Pentru jumatate de ora,lasa focul puternic,apoi regleazal la moderat. Din cand in cand stropeste friptura cu zeama din tava. Dupa 2ore incepe sa se rumenesca,cresteaza soricul in patratele, toarna deasupra berea si mai lasa la cuptor 30minute
Cald cu orez
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAnul acesta am primit minunata sarcina de a pregati un tort minunat pentru aniversarea frumoasei mele nepoate. Am facut un...
Tort FrozenDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii