Pulpa de vita la tava cu vin

Pentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita fara os - 600 g
  • ceapa - 50 g
  • usturoi 15g
  • ulei - 100 ml
  • apa - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin. Dupa frigere, se taie in 10 felii.

Pulpa de vita la tava cu vin se serveste calda.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori