Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir sunt foarte gustoase. Pentru aceasta reteta cu carne de pui puteti folosi orice parte, nu doar pulpele.
Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir sunt foarte gustoase. Pentru aceasta reteta cu carne de pui puteti folosi orice parte, nu doar pulpele.
Se rade ghimbirul si usturoiul. Intr-un bol se pune supa de pui, usturoiul, ghimbirul, mierea si sosul de soia.
Se amesteca si cand s-a topit mierea se adauga si pulpitele de pui.
Se lasa la marinat cel putin o ora, dar cel mai bine este peste noapte.
Se pune totul intr-o tava si se da la cuptor.
Din cand in cand se stropeste cu zeama,ca sa nu se usuce pulpitele.
Nu trebuiesc intoarse,numai stropite din cand in cand.
Se tin la cuptor intre 45 si 60 de minute, al meu merge mai incet asa ca nu va pot spune exact.
La sfarsit ramane un sos prin care tavaliti pulpitele inainte de a servi. Nu omiteti acest pas,sosul ce ramane e foarte gustos.
Se mai poate face si un gravy din sosul ramas. Mai adaugati putina supa si amidon si putine mirodenii.
Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir se servesc cu orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii