Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir sunt foarte gustoase. Pentru aceasta reteta cu carne de pui puteti folosi orice parte, nu doar pulpele.
Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir sunt foarte gustoase. Pentru aceasta reteta cu carne de pui puteti folosi orice parte, nu doar pulpele.
Se rade ghimbirul si usturoiul. Intr-un bol se pune supa de pui, usturoiul, ghimbirul, mierea si sosul de soia.
Se amesteca si cand s-a topit mierea se adauga si pulpitele de pui.
Se lasa la marinat cel putin o ora, dar cel mai bine este peste noapte.
Se pune totul intr-o tava si se da la cuptor.
Din cand in cand se stropeste cu zeama,ca sa nu se usuce pulpitele.
Nu trebuiesc intoarse,numai stropite din cand in cand.
Se tin la cuptor intre 45 si 60 de minute, al meu merge mai incet asa ca nu va pot spune exact.
La sfarsit ramane un sos prin care tavaliti pulpitele inainte de a servi. Nu omiteti acest pas,sosul ce ramane e foarte gustos.
Se mai poate face si un gravy din sosul ramas. Mai adaugati putina supa si amidon si putine mirodenii.
Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir se servesc cu orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataCum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o...
Salata cu pastrav afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii