Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir sunt foarte gustoase. Pentru aceasta reteta cu carne de pui puteti folosi orice parte, nu doar pulpele.
Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir sunt foarte gustoase. Pentru aceasta reteta cu carne de pui puteti folosi orice parte, nu doar pulpele.
Se rade ghimbirul si usturoiul. Intr-un bol se pune supa de pui, usturoiul, ghimbirul, mierea si sosul de soia.
Se amesteca si cand s-a topit mierea se adauga si pulpitele de pui.
Se lasa la marinat cel putin o ora, dar cel mai bine este peste noapte.
Se pune totul intr-o tava si se da la cuptor.
Din cand in cand se stropeste cu zeama,ca sa nu se usuce pulpitele.
Nu trebuiesc intoarse,numai stropite din cand in cand.
Se tin la cuptor intre 45 si 60 de minute, al meu merge mai incet asa ca nu va pot spune exact.
La sfarsit ramane un sos prin care tavaliti pulpitele inainte de a servi. Nu omiteti acest pas,sosul ce ramane e foarte gustos.
Se mai poate face si un gravy din sosul ramas. Mai adaugati putina supa si amidon si putine mirodenii.
Pulpele cu miere, usturoi si ghimbir se servesc cu orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv AuricaEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii