Pulpele de curcan umplute la cuptor sunt o mancare delicioasa, la care nu aveti multe de pregatit, isi vad de treaba lor in cuptor :).
Amestecati prunele cu pesmetul si oul batut usor cu telul si umpleti pulpele de curcan.
Puneti pulpele umplute intr-un vas , condimentati cu cimbru uscat din belsug , adaugati supa de curcan , Vegeta si hribii uscati si puneti la copt la 180 grade timp de 1 1/2 ora.
Dupa ce este gata lasati sa se raceasca circa 20 de minute si scoateti pe un platou pe care il puteti taia felii. Se serveste impreuna cu sosul in care s-a copt .
Pulpele de curcan umplute se servesc cu garnitura preferata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii