Pulpe de pui

Frecam pulpele cu condimente, le prajim intr-o oala unsa cu ulei, le acoperim cu un capac sa lase zeama si sa se inmoaie. Curatam cartofii, ii taiem c

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati pulpe de pui
  • Amestec de condimente pentru pui
  • 5 kg cartofi
  • 4 cepe

Mod de preparare

Frecam pulpele cu condimente, le prajim intr-o oala unsa cu ulei, le acoperim cu un capac sa lase zeama si sa se inmoaie. Curatam cartofii, ii taiem cubulete, curatam cepele si le taiem in 4 (daca cepele sunt mici le lasam intregi). Dupa ce carnea a lasat zeama si a devenit moale, adaugam cartofii si punem la cuptor 15 minute. Servim cu salata mixta: ceapa, ardei, rosii taiate cubulete, presarate cu busuioc, oregano, usturoi, zeama de lamaie si ulei de masline.
Alte retete recomandate

Ciuperci gratar

Ciuperci pane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori