Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza. Se storc 2 fructe. Se amesteca sucul cu 2 linguri de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 o
Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza. Se storc 2 fructe. Se amesteca sucul cu 2 linguri de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 ore. Se incinge cuptorul la 200 grade. Carnea se scoate din marinata si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se coace circa 40 min. Se curata si se toaca ceapa, prazul se taie rondele. Ambele se calesc in unt si se condimenteaza. Se adauga sucul si vinul ramas de la marinata. Se fierb 10-12 min. Se taie felii un grapefruit si se adauga la legume impreuna cu gemul.
Pulpele de pui se servesc alaturi de acest sos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii