Pulpele de pui in saramura sunt delicioase. Daca serviti puiul in saramura cu piure de cartofi sau mamaliga rezultatul va fi o mancare cu carne extraordinara.
Pulpele de pui in saramura sunt delicioase. Daca serviti puiul in saramura cu piure de cartofi sau mamaliga rezultatul va fi o mancare cu carne extraordinara. Carnea se pala, se cresteaza din loc in loc, cu un cutit si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Se frige apoi pe grill sau pe gratar.
Saramura:
Intr-un vas, se pune o cana cu apa, apoi se adauga usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare, patrunjel tocat si boia iute. Se pune vasul pe foc si se lasa sa fiarba 5-6 minute, sa se elibereze toate aromele.
Carnea fripta se pune imediat in saramura fierbinte.
Pulpele de pui in saramura se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Pentru preparare ar fi util un grill Calve de la kitchenshop.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm vazut undeva pe site si am zis sa incerc. Nu am regretat. Foarte bune au fost.
Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii