Se pune intr-un castron condimentul de pui, ketcapul se pune apa pana la mijlocul castronului, se amesteca compozitia. Pulpele se pun in castron si se
Se pune intr-un castron condimentul de pui, ketcapul se pune apa pana la mijlocul castronului, se amesteca compozitia.
Pulpele se pun in castron si se ung cu compozitia facuta.
Apoi pulpele se pun intr-o tava, intre timp se incalzeste cuptorul la 200 de grade timp de 10/15 minute.
Se introduc pulpele in cuptor(daca mai ramane compozitie,se toarna peste pulpe) timp de 40 de minute la 180 de grade.
Pofta puna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii