Amestecam condimentele cu usturoiul pisat. Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente. Inmuiem pulpele in ulei si le punem la mac
Amestecam condimentele cu usturoiul pisat.
Dezosam pulpele de pui si le ungem cu amestecul de condimente.
Inmuiem pulpele in ulei si le punem la macerat intr-un vas inchis in frigider.
Le preparam pe carbuni, punem o folie de aluminiu pe gratar si pozitionam slanina afumata pe ea.
Prajim pulpele in untura topita 30 de minute.
Alte retete recomandate
Tocanita de vita
Tochitura pui
Dovlecei umpluti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii