Pulpe dezosate in crusta crocanta

Pulpele dezosate in crusta crocanta sunt delicioase. Pentru a prepara pulpele de pui aveti nevoie de pulpe, condimente, lapte si fulgi de porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe dezosate in crusta crocanta

Ingrediente

  • o caserola pulpe dezosate si fara piele
  • condimente dupa gust (eu am folosit sare
  • piper
  • boia
  • usturoi granulat)
  • faina
  • 3 oua
  • cateva linguri de lapte
  • 200 gr fulgi de porumb
  • 5-6 lg pesmet
  • ulei pentru prajit (eu am folosit ulei de palmier)

Mod de preparare

Pulpele dezosate in crusta crocanta sunt delicioase. Pentru a le prepara condimentam pulpele de pui dupa preferinta si le lasam sa stea 2 ore la rece.
Fulgii de porumb ii maruntim (eu am folosit robotul de bucatarie la treaba asta), ii amestecam cu pesmetul si condimentam cu putina sare si piper.
Ouale le batem cu un praf de sare si laptele.
Dam pulpele prin faina, oua si la sfarsit prin fulgii de porumb si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins.
Scoatem pulpele pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei .
Se pot servi langa o portie de cartofi prajiti si diferite sosuri.


Pulpele se servesc calde, cu garnitura de cartofi, orez sau salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's kitchen.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Prajitura cu branza si zmeura
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos