Pulpele dezosate in crusta crocanta sunt delicioase. Pentru a prepara pulpele de pui aveti nevoie de pulpe, condimente, lapte si fulgi de porumb
Pulpele dezosate in crusta crocanta sunt delicioase. Pentru a le prepara condimentam pulpele de pui dupa preferinta si le lasam sa stea 2 ore la rece.
Fulgii de porumb ii maruntim (eu am folosit robotul de bucatarie la treaba asta), ii amestecam cu pesmetul si condimentam cu putina sare si piper.
Ouale le batem cu un praf de sare si laptele.
Dam pulpele prin faina, oua si la sfarsit prin fulgii de porumb si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins.
Scoatem pulpele pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei .
Se pot servi langa o portie de cartofi prajiti si diferite sosuri.
Pulpele se servesc calde, cu garnitura de cartofi, orez sau salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's kitchen.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii