Pulpe dezosate in crusta crocanta

Pulpele dezosate in crusta crocanta sunt delicioase. Pentru a prepara pulpele de pui aveti nevoie de pulpe, condimente, lapte si fulgi de porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe dezosate in crusta crocanta

Ingrediente

  • o caserola pulpe dezosate si fara piele
  • condimente dupa gust (eu am folosit sare
  • piper
  • boia
  • usturoi granulat)
  • faina
  • 3 oua
  • cateva linguri de lapte
  • 200 gr fulgi de porumb
  • 5-6 lg pesmet
  • ulei pentru prajit (eu am folosit ulei de palmier)

Mod de preparare

Pulpele dezosate in crusta crocanta sunt delicioase. Pentru a le prepara condimentam pulpele de pui dupa preferinta si le lasam sa stea 2 ore la rece.
Fulgii de porumb ii maruntim (eu am folosit robotul de bucatarie la treaba asta), ii amestecam cu pesmetul si condimentam cu putina sare si piper.
Ouale le batem cu un praf de sare si laptele.
Dam pulpele prin faina, oua si la sfarsit prin fulgii de porumb si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins.
Scoatem pulpele pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei .
Se pot servi langa o portie de cartofi prajiti si diferite sosuri.


Pulpele se servesc calde, cu garnitura de cartofi, orez sau salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's kitchen.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu iaurt
1
Prajituri

Placinta cu iaurt

Se bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...

Placinta cu iaurt
Aluat pizza
2
Paste si pizza

Aluat pizza

Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...

Aluat pizza
Parteneri
Dulceata de ardei iute
Bucataras.RO

Dulceata de ardei iute

Prima data am gustat aceasta dulceata la Slanic, preparata de Radu Popovici si de atunci mi-am zis mereu ca o voi face dar...

Dulceata de ardei iute
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise