Rasol de creier

Se curata creierul de pielite si se tine in apa rece, pina ce iese tot singele. Se fierbe zarzavatul, foaia de dafin, piper si cind sint fierte se ada

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 creier
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 foaie dafin
  • 7-8 boabe de piper
  • sare
  • 1 lingurita otet
  • maioneza

Mod de preparare

Se curata creierul de pielite si se tine in apa rece, pina ce iese tot singele. Se fierbe zarzavatul, foaia de dafin, piper si cind sint fierte se adauga creierul si o lingura de otet. Se fierbe si se lasa in aceeasi apa sa se raceasca, se taie felii groase de ½ cm, se aranjeaza pe farfurie imbracat in maioneza. Se garniseste cu masline, felii de lamiie, iar in timpul verii cu rosii taiate felii. Se mai poate servi si cu sos simplu de ulei, zeama de lamiie si verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori