Se curata creierul de pielite si se tine in apa rece, pina ce iese tot singele. Se fierbe zarzavatul, foaia de dafin, piper si cind sint fierte se ada
Se curata creierul de pielite si se tine in apa rece, pina ce iese tot singele. Se fierbe zarzavatul, foaia de dafin, piper si cind sint fierte se adauga creierul si o lingura de otet. Se fierbe si se lasa in aceeasi apa sa se raceasca, se taie felii groase de ½ cm, se aranjeaza pe farfurie imbracat in maioneza. Se garniseste cu masline, felii de lamiie, iar in timpul verii cu rosii taiate felii. Se mai poate servi si cu sos simplu de ulei, zeama de lamiie si verdeata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcchifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.
Chifle umplute (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii