Pentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se portioneaza pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smantana.
Pentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se portioneaza pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smantana si cu patrunjel tocat. Hreanul se rade pe razatoarea mica si se pune intr-o cratita, care se da pe plita la incalzit, dupa care il stropim cu putin otet, sare si putin zahar. Dupa ce s-a racit, il amestecam cu smantana, apoi decoram cu patrunjel tocat.
Rasolul de pasare cu hrean si smantana se serveste rece, decorat cu patrunjel tocat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii