Bucatile de rata se prajesc in untura pina se rumenesc, se adauga ceapa tocata si faina si se lasa sa se mai prajeasca putin, apoi se sting cu atita a
Bucatile de rata se prajesc in untura pina se rumenesc, se adauga ceapa tocata si faina si se lasa sa se mai prajeasca putin, apoi se sting cu atita apa calda, cit sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ de ora. In acest timp se aleg castravetii tari, se taie in bucati de 5-6 cm lungime si se spala. In cazul cind sint sarati prea tare, se tin in apa calda timp de o ora. Se pun castravetii peste carne, bulionul, mararul tocat si se lasa sa fiarba la foc mic, pina ce scade zeama si carnea este fiarta. Se poate prepara si cu ceapa cruda. In acest caz se pune o data cu apa calda.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeNu gatesc conopida in multe feluri, cel putin nu stiam alte retete, decat salata de conopida cu maioneza si pane...Daca tot...
Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastruDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii