Rata la protap este o mancare de carne de pasare deosebita si foarte delicioasa. O rata curatata, viscerata o ungem cu untura amestecata cu condimente.
Rata la protap este o mancare de carne de pasare deosebita si foarte delicioasa. O rata curatata, viscerata o ungem cu untura amestecata cu boia dulce, sare, piper, busuioc si delicat. Ungem rata si pe dinauntru, apoi introducem in interior o ceapa, un cartof si o crenguta de busuioc, apoi o punem la protap si dam la foc. Stropim, din cand, in cand cu vin rosu.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaDe cand am acceptat provocarea Delikat pentru campania "Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100%...
Pachetele de primavara cu fructe si sos picant de zmeura si miereReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii