Rata la protap este o mancare de carne de pasare deosebita si foarte delicioasa. O rata curatata, viscerata o ungem cu untura amestecata cu condimente.
Rata la protap este o mancare de carne de pasare deosebita si foarte delicioasa. O rata curatata, viscerata o ungem cu untura amestecata cu boia dulce, sare, piper, busuioc si delicat. Ungem rata si pe dinauntru, apoi introducem in interior o ceapa, un cartof si o crenguta de busuioc, apoi o punem la protap si dam la foc. Stropim, din cand, in cand cu vin rosu.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga,,Bunatati de Craciun'' Aceasta reteta s-a nascut din dorinta de a consuma din ingredientele pe care imi ramasesese cate un...
Desert rulada cu nuca, frisca, gem de caise si ciocolataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii