Amesteci sarea, incalzita bine (chiar prajita) initial intr-un recipient, la foc moderat, cu piperul, dupa care se unge rata pe interior si pe exterio
Amesteci sarea, incalzita bine (chiar prajita) initial intr-un recipient, la foc moderat, cu piperul, dupa care se unge rata pe interior si pe exterior.
Rata pregatita se inveleste in foaia de aluminiu si se baga la cuptorul incalzit la 250° cam 45 de minute, depinde de marimea "animalului". Dupa, se indeparteaza foaia de aluminiu si se unge rata cu miere.
Se da la cuptor inca 30 de minute.
Reteta propusa de Micro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)O bautura delicioasa, aromata, numai buna servita rece. Necesita timp de asteptare pana este gata, dar merita. Optional...
Lichior de mentaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii