Rata salbatica pe pat de varza

Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rata salbatica
  • 1 kg varza acra
  • 1
  • 5 kg cartofi
  • felii de slanina
  • sare
  • piper
  • delicat
  • maghiran
  • cimbru
  • Pentru sos:
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar

Mod de preparare

Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.

Pozitionam feliile de varza acra intr-o tava unsa si o captusim cu cartofii taiati rondele.

Punem deasupra carnea si o acoperim cu felii se slanina. Acoperim totul cu folie.

Prajim pana cand carnea devine moale. Apoi indepartam folia si prajim carnea pana e gata.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata cu porumb bonduelle

Salata orientala cu pui

Salata frantuzeasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc