Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.
Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.
Pozitionam feliile de varza acra intr-o tava unsa si o captusim cu cartofii taiati rondele.
Punem deasupra carnea si o acoperim cu felii se slanina. Acoperim totul cu folie.
Prajim pana cand carnea devine moale. Apoi indepartam folia si prajim carnea pana e gata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata cu porumb bonduelle
Salata orientala cu pui
Salata frantuzeasca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii