Curatam castanele, le punem intr-o cratita si adaugam atata apa cat sa le acopere. Presaram Delikat, punem margarina, apoi le fierbem acoperite, pana
Curatam castanele, le punem intr-o cratita si adaugam atata apa cat sa le acopere. Presaram Delikat, punem margarina, apoi le fierbem acoperite, pana se inmoaie. Dezosam bucatile de piept de pui, le spalam si le stergem pana sunt uscate. Inlaturam cu grija pielea si acolo punem umplutura din castane.
Luam capacul de pe cratita si fierbem pana se evapora apa. Pasam prin zdrobitorul de cartofi, adaugam carnea toccata, oul, sare, piper, frisca si prelucram pana devine o compozitie omogena. Incalzim cuptorul la 200 grade. Piepturile umplute la aranjam, le grecam cu sare si piper si le punem intr-un vas termo-rezistent. Adaugam putina apa, invelim cu folie si prajim aprox. 45 de minute. Inlaturam folia si mai prajim aprox. 30 de minute, la 180 grade, la foc mediu, stropim carnea de mai multe ori cu zeama proprie, pana devin aurii.
Alte retete traditionale recomandate:
Rulada de pui
Pui pe sticla
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciReteta de toamna rapida si gustoasa, dar pentru ca e foarte usor de facut, la noi o face vesnic cele doua maini ajutoare ale...
Mini pizza in foietajDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii