Se curata rinichii de grasime, se tin in apa rece cu o lingura de otet o ora, dupa care se spala iar si se taie felii subtiri. Rinichii se prajesc in
Se curata rinichii de grasime, se tin in apa rece cu o lingura de otet o ora, dupa care se spala iar si se taie felii subtiri. Rinichii se prajesc in unt cate doua minute pe fiecare parte, se scot si se lasa deoparte cat se pregatesc ciupercile. Acestea se spala, se taie felii subtiri si se pun cu restul de unt in cratita sa se inmoaie usor. Cand sunt gata, se adauga peste ciuperci un pahar de vin alb, o ceasca de apa amestecata cu o lingura de faina, sare, piper si verdeata tocata. Se acopera oala si se scade mancarea la foc mic 20 de minute. Se pun rinichii peste ciuperci, se dau in cateva clocote impreuna, dupa care se stinge focul.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete:
Drob de ciuperci
Ciulama de ciuperci si pui
Tocana de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii