Se curata rinichii de grasime, se tin in apa rece cu o lingura de otet o ora, dupa care se spala iar si se taie felii subtiri. Rinichii se prajesc in
Se curata rinichii de grasime, se tin in apa rece cu o lingura de otet o ora, dupa care se spala iar si se taie felii subtiri. Rinichii se prajesc in unt cate doua minute pe fiecare parte, se scot si se lasa deoparte cat se pregatesc ciupercile. Acestea se spala, se taie felii subtiri si se pun cu restul de unt in cratita sa se inmoaie usor. Cand sunt gata, se adauga peste ciuperci un pahar de vin alb, o ceasca de apa amestecata cu o lingura de faina, sare, piper si verdeata tocata. Se acopera oala si se scade mancarea la foc mic 20 de minute. Se pun rinichii peste ciuperci, se dau in cateva clocote impreuna, dupa care se stinge focul.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete:
Drob de ciuperci
Ciulama de ciuperci si pui
Tocana de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii