Pentru rinichii de vitel prajiti se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa.
Pentru rinichii de vitel prajiti se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se rumeneasca pe amandoua partile 15 minute. Nu trebuie uscati, pentru a nu-si pierde din fragezime. Cand sunt aproape gata, se sareaza.
Rinichii de vitel prajiti se servesc fierbinti, cu felii de franzela prajita in unt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii