Rinichi prajiti

Se curata 2-3 rinichi de vitel, se taie felii de 5-6 milimetri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 rinichi de vitel
  • untura
  • sare

Mod de preparare

Se curata 2-3 rinichi de vitel, se taie felii de 5-6 milimetri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se rumeneasca pe o parte si pe alta. Se tin vreo 15 minute. Nu trebuie uscati, ca sa nu-si piarda din fragezime. Cand sunt aproape gata, se sareaza.
Se servesc fierbinti, cu felii de franzela prajita in unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc