Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare, se scurge si se spala. Taiati carnea cubulete si caliti-o impreuna cu doua cepe tocate marunt. Se mai picur
Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare, se scurge si se spala. Taiati carnea cubulete si caliti-o impreuna cu doua cepe tocate marunt. Se mai picura apa din cand in cand peste ele pentru a se patrunde carnea dar nu pentru a se fierbe. Cealalta ceapa se amesteca cu orezul. cu mirodeniile , oul, sarea, mustarul si carnea tocata. Intr-o tava de teflon de preferat rotunda se aseaza un strat de carne tocata, se fac cuiburi unde se pune carnea prajita cu ceapa si se acopera cu alt strat de carne tocata. Se contureaza deasupra cu cutitul marginile romburilor si se baga la cuptor cca 45 min.
Se serveste rece pusa la aperitiv sau calda pe post de friptura cu diverse garnituri. Este foarte aspectoasa si putin crocanta. Merita efortul.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii