Rulada cu carne tocata si legume

Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoai

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu carne tocata si legume

Ingrediente

  • 500 g carne porc tocata
  • 500 g carne vita tocata
  • 4 oua
  • 1 dovlecel ras si scurs
  • 1 morcov ras
  • 2 cepe taiate cat mai mic
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri mustar
  • 3-4 linguri pesmet inmuiat cu 2-3 linguri lapte/apa
  • 1 legatura patrunje
  • l
  • condimente ( sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • coriandru)
  • 1 lingura ulei masline

Mod de preparare

Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoaie legumele, adaugam cele doua linguri de pasta de rosii si le lasam la racit. Dupa ace s-a racit punem peste legumele calite carnea, pesmetul, ouale batute, condimentele, mustarul si amestecam bine toate ingredientele, le asezam intr-o tava sau forma de chec ( eu am pus si parmezan ras deasupra) si coacem la foc potrivit ( 180 de grade celsius, aprox, 30 de min) pana se rumeneste.
E un deliciu si e si mai buna cu un piure de legume ( cartofi, morcov, broccoli) si salata de cruditati!

Reteta propusa de Anomiss.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc