Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoai
Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoaie legumele, adaugam cele doua linguri de pasta de rosii si le lasam la racit. Dupa ace s-a racit punem peste legumele calite carnea, pesmetul, ouale batute, condimentele, mustarul si amestecam bine toate ingredientele, le asezam intr-o tava sau forma de chec ( eu am pus si parmezan ras deasupra) si coacem la foc potrivit ( 180 de grade celsius, aprox, 30 de min) pana se rumeneste.
E un deliciu si e si mai buna cu un piure de legume ( cartofi, morcov, broccoli) si salata de cruditati!
Reteta propusa de Anomiss.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii