Rulada cu sunca si parmezan este un aperitiv delicios cu carne si cascaval. Se pun la topit intr-o cratita 50 g unt cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase.
Rulada cu sunca si parmezan este un aperitiv delicios cu carne si cascaval. Se pun la topit intr-o cratita 50 g unt cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase. Se adauga laptele fierbinte si se face ca o mamaliga pripita, apoi se da la racit. Dupa ce s-a racit, adaugam pe rand galbenusurile, batem bine compozitia, dupa care adaugam albusurile batute spuma si sare dupa gust. Se coace in tava tapetata timp de douazeci de minute, iar dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop ud.
Se presara cu sunca tocata, smantana, parmezan sau telemea si se stropeste cu unt fierbinte. Se ruleaza si se aseaza pe un platou, se presara sunca si unt mai mult, iar parmezan si se da la cuptor, timp de trei pana la cinci minute. Se ruleaza repede, se inveleste in folie, apoi in prosop si se lasa sa se patrunda.
Rulada cu sunca si parmezan se serveste calda sau se poate incalzi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii