Rulada cu sunca si parmezan este un aperitiv delicios cu carne si cascaval. Se pun la topit intr-o cratita 50 g unt cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase.
Rulada cu sunca si parmezan este un aperitiv delicios cu carne si cascaval. Se pun la topit intr-o cratita 50 g unt cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase. Se adauga laptele fierbinte si se face ca o mamaliga pripita, apoi se da la racit. Dupa ce s-a racit, adaugam pe rand galbenusurile, batem bine compozitia, dupa care adaugam albusurile batute spuma si sare dupa gust. Se coace in tava tapetata timp de douazeci de minute, iar dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop ud.
Se presara cu sunca tocata, smantana, parmezan sau telemea si se stropeste cu unt fierbinte. Se ruleaza si se aseaza pe un platou, se presara sunca si unt mai mult, iar parmezan si se da la cuptor, timp de trei pana la cinci minute. Se ruleaza repede, se inveleste in folie, apoi in prosop si se lasa sa se patrunda.
Rulada cu sunca si parmezan se serveste calda sau se poate incalzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii