- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine - ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi - se toaca marunt pa
- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine
- ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi
- se toaca marunt patrunjelul, mararul si citeva bucati de sundried tomatoes (dau o aroma deosebita ruladei)
Se adauga toate carnii macinate, impreuna cu ketchup, oul crud, sare si piper.
Se amesteca bine, dupa care se ia putina carne si se pune pe fundul vasului care va merge in cuptor. Peste acest strat se aseaza frumos ouale fierte.
Se completeaza cu restul de carne, imbracind ouale si dind forma de rulada (cred ca arata mai mult a chec)
Se pune in cuptorul preincalzit la 190°C si se coace cit este nevoie. Cred ca la mine a stat o ora si ceva.
Reteta propusa de Cassia
Este foarte buna ca si aperitiv rece
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaFoarte,foarte gustoase, le recomand cu drag!
Snitele de porc in crusta din fulgi de meiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii