Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. Luam cite o felie de carne pe care punem
Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.
Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.
Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale.
Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine.
Pofta buna!
Reteta propusa de Shumaila.
Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii