Rulada de curcan cu fasole verde

Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sarea

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (pentru 4 portii): 50 gr. nuci de Cajou
  • 75 gr. branza de vaci cu verdeata
  • 4 felii de curcan (de cca. 150 gr. fiecare)
  • sare
  • piper alb
  • boia
  • 500 gr. fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri unt cu verdeata
  • 250 ml. supa de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 350 gr. rosii in bulion
  • ierburi de Provence
  • Pentru Pommes Duchesse: 500 gr. cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 3 galbenusuri
  • 20 gr. unt

Mod de preparare

Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sareaza si se pipereaza. Se ung cu pasta de branza si nuci si se ruleaza pe latura lunga. Se fixeaza cu scobitori. Se incinge cuptorul la 220 grade C. Se curata fasolea verde, se spala, se rupe in bucati si se pune la fiert in apa cu sare, clocotita, timp de 8 min. Se toaca ceapa si usturoiul. Se toaca ardeiul iute.

Se prepara Pommes Duchesse: se fierb cartofi in coaja, in apa cu sare. Se lasa sa se racoreasca si apoi se decojesc. Se paseaza feirbinti si se inglobeaza galbenusurile, se amesteca mereu pana ce se obtine o pasta omogena. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se introduce compozitia in sprit si se spriteaza rozete pe o tava unsa. Se ung cu galbenus batut si se coc la cuptor 15 min. Ruladele de curcan se prajesc intr-o tigaie, intorcandu-se des. Se stinge cu supa de pasare. Se mai lasa sa fiarba 8 min. Intr-o craticioara se incinge ulei de masline si se calesc la foc mijlociu ceapa, usturoiul si ardeiul iute. Se adauga fasolea verde si rosiile; se lasa sa fiarba timp de 5 min. Se scot ruladele de curcan din sos si acesta se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia.
Pe farfurii se aseaza ruladele de curcan cu sos, Pommes Duchesse si garnitura de fasole.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
2
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
3
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
4
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa