Rulada de curcan cu fasole verde

Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sarea

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (pentru 4 portii): 50 gr. nuci de Cajou
  • 75 gr. branza de vaci cu verdeata
  • 4 felii de curcan (de cca. 150 gr. fiecare)
  • sare
  • piper alb
  • boia
  • 500 gr. fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri unt cu verdeata
  • 250 ml. supa de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 350 gr. rosii in bulion
  • ierburi de Provence
  • Pentru Pommes Duchesse: 500 gr. cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 3 galbenusuri
  • 20 gr. unt

Mod de preparare

Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sareaza si se pipereaza. Se ung cu pasta de branza si nuci si se ruleaza pe latura lunga. Se fixeaza cu scobitori. Se incinge cuptorul la 220 grade C. Se curata fasolea verde, se spala, se rupe in bucati si se pune la fiert in apa cu sare, clocotita, timp de 8 min. Se toaca ceapa si usturoiul. Se toaca ardeiul iute.

Se prepara Pommes Duchesse: se fierb cartofi in coaja, in apa cu sare. Se lasa sa se racoreasca si apoi se decojesc. Se paseaza feirbinti si se inglobeaza galbenusurile, se amesteca mereu pana ce se obtine o pasta omogena. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se introduce compozitia in sprit si se spriteaza rozete pe o tava unsa. Se ung cu galbenus batut si se coc la cuptor 15 min. Ruladele de curcan se prajesc intr-o tigaie, intorcandu-se des. Se stinge cu supa de pasare. Se mai lasa sa fiarba 8 min. Intr-o craticioara se incinge ulei de masline si se calesc la foc mijlociu ceapa, usturoiul si ardeiul iute. Se adauga fasolea verde si rosiile; se lasa sa fiarba timp de 5 min. Se scot ruladele de curcan din sos si acesta se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia.
Pe farfurii se aseaza ruladele de curcan cu sos, Pommes Duchesse si garnitura de fasole.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Sos de mere cu smantana
1
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
2
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
3
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Briose cu ciocolata
Bucataras.RO

Briose cu ciocolata

Mmmmmmmmmmmm....minunat de ciocolatoase!

Briose cu ciocolata
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise