Se taie muschiul ca pentru rulada si i se da forma unui dreptunghi, taindu-se cu cutitul pe margini carnea in plus, care se toaca si se amesteca cu u
Se taie muschiul ca pentru rulada si i se da forma unui dreptunghi, taindu-se cu cutitul pe margini carnea in plus, care se toaca si se amesteca cu un ou, sare si piper si gogosarul taiat fisii. Peste muschiul usor batut, cu un ciocan de snitele, se pune acesta umplutura, se ruleaza, se leaga cu sfoara, se unge cu untdelemn, se da cu un praf de sare si de piper si se introduce la cuptor.
Feliile de rulada se servesc cu sos barbeque
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePizza asta este cea mai gustoasa pizza facuta acasa. Incercati si voi! Reteta romaneasca.
Pizza cu carne tocata si oreganoPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii