Rulada de muschi de porc cu sos barbeque

Se taie muschiul ca pentru rulada si i se da forma unui dreptunghi, taindu-se cu cutitul pe margini carnea in plus, care se toaca si se amesteca cu u

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 muschi de porc
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 gogosar proaspat sau ardei gras rosu
  • untdelemn

Mod de preparare

Se taie muschiul ca pentru rulada si i se da forma unui dreptunghi, taindu-se cu cutitul pe margini carnea in plus, care se toaca si se amesteca cu un ou, sare si piper si gogosarul taiat fisii. Peste muschiul usor batut, cu un ciocan de snitele, se pune acesta umplutura, se ruleaza, se leaga cu sfoara, se unge cu untdelemn, se da cu un praf de sare si de piper si se introduce la cuptor.

Feliile de rulada se servesc cu sos barbeque

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori