Muschiul de porc se taie in doua. Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati. Se ruleata si se leaga cu a
Muschiul de porc se taie in doua.
Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati.
Se ruleata si se leaga cu ata de bucatarie, o data in lungime iar il latime din 2 in 2 cm.
se pajeste in unt cca 1 minut pe fiecare parte. Se incepe cu capatul ruladei.
Sare, piper si un ceas de friptura infipt in mijlocul ruladei. Rulada este gata cind interiorul are 72 grade C.
Se introduce la cuptor la 85 grade C cca 3 ore
In cazul in care rulada este gata dar mai este ceva timp pina va fi servita se reduce temperatura cu 10 grade se pate lasa pina la 2 ore in cuptor.
Pentru cele care vor sa faca rulada cu carne de vita, rulada este gata cind temperatura ceasului arata 68 grade C.
Se pune la fiert supa de vaca, vinul si nectarul. Se reduce la jumatate 2,5 dl. Se adauga untul si faina. Se aduga frisca lichida si se lasa la foc mic inca 15 minute, sare, piper dupa gust.
Rulada se serveste cu garnitura de orez si sos.
Pofta buna!
Reteta Rulada de porc cu sos de caise a fost propusa de SB pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii