Rulada de carne cu legume la cuptor este un adevarat deliciu. O friptura coapta incet ce va iesi frageda si aromata, se va topi in gura pur si simplu.
Legumele se pun pe bucata de carne, se ruleaza si se leaga bine. Se frige in ulei fierbinte. Lasam pe fiecare parte sa se rumeneasca putin, punem si o ceapa taiata in patru, doi morcovi, telina, radacina de patrunjel, un catel de usturoi pe langa carne si 250 ml de supa. Bagam la cuptor pentru doua ore (neaparat!) la 170 grade.
Pana la sfarsitul prajitului mai turnam la nevoie inca 250 ml supa, la mine a fost nevoie, da pe rand nu tot odata. Mai luam din sosul rezultat si tot aruncam peste friptura, ca sa se rumeneasca asa frumos. La sfarsit ar trebui sa mai fie un pic de zeama in oala. Amesteci putin in oala (daca nu este nici un fel de supa in oala, poti sa pui peste legumele din oala vreo 200 ml supa) si lasi sa scurga sosul printr-o sita.
Sosul il pui apoi peste friptura taiata in felii. Reteta Rulada Pitt a fost propusa de pitt4 pe forum culinar.ro.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii