Rulada de porc este un preparat culinar elegant si foarte gustos. Avand umplutura, acestea se pot servi cu diferite sosuri.
Ruladele de porc sunt preparata culinare elegante si foarte gustoase. Feliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un strat subtire de mustar. Peste mustar se aseaza feliile de bacon. Morcovii se curata si se taie bastonase ,se aseaza peste bacon. Se mai pune o frunza de patrunjel si una de salvie, se ruleaza si se nchide cu ac pentru rulada (merge si cu un scobitor). Ruladele, se rumenesc intr-o tigaie, in putin ulei de susan. Pentru gust, se poate adauga in tigaie, 2-3 catei de usturoi, o ceapa mica si ceva verdeata. Cind sint rumenite ruladele, se sting cu vin se lasa acoperite la foc rapid sa scada vinul. Se mai sting o data cu supa de legume si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert. Se scot ruladele afara din tigaie, se pastreaza la cald. La fondul ramas in tigaie se adauga 2-3 linguri mari de creme fraiche(smintina groasa) si se amesteca bine, la foc mic, timp de un minut.
Ruladele se servesc alaturi de sos si 1 cartof fiert sau o cupa de orez aromat.
Alte rulade recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz O domnisoara m-a intrebat ce sa-i prepare iubitului ca sa-i placa si sa o aprecieze. Raspunsul il gasiti ilustrat si...
Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
Comentarii