Dezosam pulpele, punem putin spanac, condimentam cu sare si piper,cu ceva chili si floarea de muscat. Peste punem ceva cascaval, eu am taiat in forma
Dezosam pulpele, punem putin spanac, condimentam cu sare si piper,cu ceva chili si floarea de muscat.
Peste punem ceva cascaval, eu am taiat in forma de chibrite mai groase...
Rulam carnea si inpachetam cu citeva felii de Speck, (poate sa fie si sunca de Parma). Partea unde se unesc capetele Speckului punem prima data in tigaia incinsa cu putin ulei, aceasta se va lipi bine si nu se mai desface...prajim din toate partile pana primeste o culoare aurie, apoi lasam cu capac vreo 10 minute la foc mic. Din cand in cand turnam putin vin, dar numai atat cat sa se poata combina cu sucul(?) acela din cratita, deci in orice caz nu tot vinul deodata.
Punem ruladele intr-un recipient rezistent la caldura si lasam la 120°C (preincalzit) in jur de 10-15 min in cuptor.
Daca ne-a ramas prea mult ulei in tigaie, putem sa aruncam, dar numai uleiul...daca nu, turnam restul vinului si fierbem pana se dezlipeste tot de pe fundul oalei. Adaugam creme fraiche si amestecam f. bine. Se condimenteaza cu suc de lamaie, sare (atentie la Speck, ca este deja sarat..)piper si zahar.
Se poate servi cu piure de cartofi, defapt cu orice, si cu o salata asortata.
Pofta buna!
Reteta Ruladele din pulpe de pui a fost propusa de pitt4 pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii