Rulourile "Amicii" din piept de pui sunt bune ca portii individuale, mai ales pentru o familie numeroasa sau o masa cu prietenii.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie ca pentru snitele, apoi fiecare bucata se bate intre doua folii alimentare, pe un fund de lemn. Se unge ulei si mustar pe ambele parti si se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru gratar. Peste feliile de pui se aseaza gogosarii scursi si taiati julien, caperele intregi, cascavalul ras, ciupercile taiate si ele julien, se ruleaza cu grija ca sa nu iasa umplutura si se impacheteaza in folie de aluminiu. Se dau la cuptor pentru cca 25 minute.
Rulourile se servesc cu un sos cald, facut din smantana si cascaval ras.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii