Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina se omogenizeaza compozitia
Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina se omogenizeaza compozitia. Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitel. Se asaza compozitia de carne pe fileurile de pui si se ruleaza. Morcovii si telina se taie in bucati de 1-2 cm., ceapa se taie pestisori. Intr-un bol se pun legumele peste care se toarna sosul de rosii si se condimenteaza cu vegeta, sare si piper. Se pune jumatate din legume intr-o tava si se asaza peste ele rulourile cu marginea in jos, peste ele se pun legumele ramase. Se acopera cu folie de aluminiu si se pun in cuptor la foc mijlociu pentru 1h - 1h 1/2.
Se serveste cu cartofi piure
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii