Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina se omogenizeaza compozitia
Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea inmuiata si stoarsa, piper, sare si boia dupa gust pina se omogenizeaza compozitia. Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitel. Se asaza compozitia de carne pe fileurile de pui si se ruleaza. Morcovii si telina se taie in bucati de 1-2 cm., ceapa se taie pestisori. Intr-un bol se pun legumele peste care se toarna sosul de rosii si se condimenteaza cu vegeta, sare si piper. Se pune jumatate din legume intr-o tava si se asaza peste ele rulourile cu marginea in jos, peste ele se pun legumele ramase. Se acopera cu folie de aluminiu si se pun in cuptor la foc mijlociu pentru 1h - 1h 1/2.
Se serveste cu cartofi piure
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii