Ruloul de vita umplut cu macaroane este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza.
Ruloul de vita umplut cu macaroane este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb 8-10 minute, se lasa la racit 10 minute, se trec sub jet de apa rece si se taie bucati de 2-3 cm lungime. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Oul se trece sub jet de apa rece. Morcovii si ceapa se spala si se taie felii. Faina se cerne. Macaroanele se amesteca cu ou, sunca, sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu bucatile de carne, care se ruleaza si se prind cu scobitori. Rulourile obtinute se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei si 50 ml apa si se inabusa la cuptor 15-20 minute. Separat, in 50 ml ulei si 50 ml apa se inabusa ceapa, morcovi, se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, cca 200 ml apa, foi de dafin, jumatatea de cub MAGGImustar, sare dupa gust si se fierb cca 10 minute. Sosul rezultat se paseaza peste rulouri, care se fierb 5 minute, adaugand la final smantana si vin.
Ruloul de vita umplut cu macaroane se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macPui umplut cu struguri si nuci este o reteta de friptura de pui la cuptor absolut fabuloasa! Este o reteta potrivita pentru...
Pui umplut cu struguri si nuciAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorPentru că tocmai sunt bune de mâncat murăturile puse în toamna aceasta și pentru că a venit timpul să mai fac...
Sandviciuri cu preparate din carne și murăturiPlacinta cu mere intregi este o prajitura de post cu fructe delicioasa. Faina se amesteca cu 2 linguri zahar ,ulei si apa...
Placinta cu mere intregi de postAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Comentarii