Rulou de vita umplut cu macaroane

Ruloul de vita umplut cu macaroane este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 500 g
  • macaroane - 100 g
  • sunca presata - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 25 g
  • vin alb - 50 ml
  • mustar - 25 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • smantana - 100 g
  • oua - 1 bucata
  • apa - 250 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • foi de dafin
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ruloul de vita umplut cu macaroane este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb 8-10 minute, se lasa la racit 10 minute, se trec sub jet de apa rece si se taie bucati de 2-3 cm lungime. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Oul se trece sub jet de apa rece. Morcovii si ceapa se spala si se taie felii. Faina se cerne. Macaroanele se amesteca cu ou, sunca, sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu bucatile de carne, care se ruleaza si se prind cu scobitori. Rulourile obtinute se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei si 50 ml apa si se inabusa la cuptor 15-20 minute. Separat, in 50 ml ulei si 50 ml apa se inabusa ceapa, morcovi, se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, cca 200 ml apa, foi de dafin, jumatatea de cub MAGGImustar, sare dupa gust si se fierb cca 10 minute. Sosul rezultat se paseaza peste rulouri, care se fierb 5 minute, adaugand la final smantana si vin.

Ruloul de vita umplut cu macaroane se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Scovergi ardelenesti
3
Gogosi

Scovergi ardelenesti

Reţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.

Scovergi ardelenesti
Prajitura cu piure de castane
4
Prajituri

Prajitura cu piure de castane

O prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!

Prajitura cu piure de castane
Foi napolitana cu blat de nuga
5
Prajituri

Foi napolitana cu blat de nuga

Este o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.

Foi napolitana cu blat de nuga
Parteneri
Bors de primavara, cu loboda si cartofi
Bucataras.RO

Bors de primavara, cu loboda si cartofi

Abia am așteptat să apară loboda, ca să fac un borș de primăvară, cu multe verdețuri aromate, vitaminizante și...

Bors de primavara, cu loboda si cartofi
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!