Rulourile de pui cu muguri de pin sunt foarte usor de preparat. Aceasta reteta cu carne de pui o gasiti pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete cu carne.
Rulourile de pui cu muguri de pin sunt foarte usor de preparat. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui se curata carnea de pielitem se spala bine, apoi se taie in 6 felii, care se bat cu ciocanul de carne. Se presara cu sare si piper. Separat, se amesteca intr-un castron branza de vaci cu cascavalul ras, mugurii de pin, patrunjelul si busuiocul tocate marunt, sare, piper, dupa gust. Se pune din aceasta compozitie cate o lingura pe fiecare foaie de carne, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori. Se asaza rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ulei si se introduce taba in cuptorul incins. Se coc rulourile la foc mare, 30 de minute.
Rulourile de pui se servesc calde, presarate cu parmezan si ornate cu frunze de busuioc si feliute de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii