Rulourile de pui cu muguri de pin sunt foarte usor de preparat. Aceasta reteta cu carne de pui o gasiti pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete cu carne.
Rulourile de pui cu muguri de pin sunt foarte usor de preparat. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui se curata carnea de pielitem se spala bine, apoi se taie in 6 felii, care se bat cu ciocanul de carne. Se presara cu sare si piper. Separat, se amesteca intr-un castron branza de vaci cu cascavalul ras, mugurii de pin, patrunjelul si busuiocul tocate marunt, sare, piper, dupa gust. Se pune din aceasta compozitie cate o lingura pe fiecare foaie de carne, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori. Se asaza rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ulei si se introduce taba in cuptorul incins. Se coc rulourile la foc mare, 30 de minute.
Rulourile de pui se servesc calde, presarate cu parmezan si ornate cu frunze de busuioc si feliute de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii