Rulouri de pui cu spanac si susan

Rulourile de pui cu spanac si susan este o reteta simpla si eleganta. La baza retetei sta pieptul de pui. Restul ingredientelor folosite pentru acest aperitiv sunt: spanac, susan, pesmet, vin, alb, ou.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati file de piept de pui
  • 100 ml vin alb
  • 500 g spanac
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri susan
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet

Mod de preparare

Rulourile de pui cu spanac pot fi un aperitiv pentru meniul de week-end sau de sarbatoare. Bucatile de pui se pipereaza, se sareaza, iar in mijlocul fiecarei bucati se pune o lingurita de spanac gata fiert si tocat fin. Se ruleaza fileurile si se prind cu cate o scobitoare. Separat, se amesteca semintele de susan cu pesmet. Se iau pe rand rulouri si se dau prin oul batut, iar apoi prin amestecul de susan si pesmet.

Se pun 4-5 linguri de ulei intr-o tigaie, dupa care se pune vinul alb si se lasa sa se evapore. In uleiul incins se pun rulourile de pui si se lasa sa se prajeasca bine circa 10 minute pe fiecare parte. Cand sunt gata, se scot scobitorile.


Se servesc alaturi de salata de cruditati, cartofi pai sau cu piure de cartofi.

Alte retete recomandate:

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori