Puiul incoronat este o reteta clasica britanica, conceputa in 1952 pentru regina Elizabeta I. este o reteta perfecta pentru puiul gatit ramas, o salata revigoranta cu fructe uscate si maioneza.
Pune caisele si stafidele uscate intr-un bol si adauga iaurtul (sau maioneza daca preferi), sucul si pulpa de la o jumatate de lamaie, pasta de curry (sau praf) si pieptul de pui gatit. Asezoneaza cu piper negru dupa gust si pastreaza la frigider pana cand doresti sa o servesti.
Puiul incoronat se serveste pe pat de frunze proaspete de salata, mai poate fi folosit si pt sandwichuri, sau umplutura pentru niste cartofi la cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseAceste clatite mici si pufoase sunt absolut delicioase. A fost un rasfat total, mai ales ca am adaugat la ele cateva fructe...
Pancakes cu ricota si mandarineDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii