Puiul incoronat este o reteta clasica britanica, conceputa in 1952 pentru regina Elizabeta I. este o reteta perfecta pentru puiul gatit ramas, o salata revigoranta cu fructe uscate si maioneza.
Pune caisele si stafidele uscate intr-un bol si adauga iaurtul (sau maioneza daca preferi), sucul si pulpa de la o jumatate de lamaie, pasta de curry (sau praf) si pieptul de pui gatit. Asezoneaza cu piper negru dupa gust si pastreaza la frigider pana cand doresti sa o servesti.
Puiul incoronat se serveste pe pat de frunze proaspete de salata, mai poate fi folosit si pt sandwichuri, sau umplutura pentru niste cartofi la cuptor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii