Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta
Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta in foile de varza.Pe fundul oalei,asaza varza tocata si felii de rosii.Asaza sarmalele si intre straturi mai pune varza tocata.Cand oala s-a umplut ,acopera sarmalele cu varza tocata si rosii,iar apoi toarna deasupra pasta de tomate amestecata cu putina apa si 100ml de ulei.Se completeaza cu apa pana ce sarmalele sunt acoperite.Se tin 20 min. la foc mic,apoi 2 ore in cuptor.
PS.Reteta dintr-o revista.
Se servesc cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii