Se spala varza, se curata, 8 foi se oparesc 3 minute in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece si se scurg. Se prajeste carnea in untura si se da prin ma
Se spala varza, se curata, 8 foi se oparesc 3 minute in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece si se scurg. Se prajeste carnea in untura si se da prin masina de tocat. Sunca se taie cubulete, se amesteca cu carnea, oul, galbenusul, pesmetul, 1 lingura smantana si sherry. Se condimenteaza cu sare si piper. Se suprapun cate 2 foi de varza, se repartizeaza deasupra compozitiei de carne, se ruleaza si se prajesc sarmalele in unt. Se toarna supa, vinul si se inabusa 45 de minute. Se scot sarmalele. Zeama ramasa se amesteca cu restul de smantana, se mai da in clocot si se condimenteaza.
Acest preparat deosebit, se serveste in seara Craciunului, acompaniat de un vin rosu si stropit din belsug cu sos.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii