Sarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Pregatim intai foile de sarmale.
Amestecam carnea, orezul, condimentele si ceapa calita amestecata cu bulionul.
Se presara pe fundul tuciului sau oalei de fonta, varza tocata marunt, bete de marar, ardeiul rupt bucatele si jumerile.
Se asaza sarmalele, se numara, se completeaza cu apa si se pun la fiert la foc mic.
Dupa ce scade apa, se completeaza cu bors.
Se servesc cu mamaliguta si ardei iute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii