Dupa ce sarmalutele au fost impachetate, intr-o oala mare, se aseaza in partea de jos cotletele de berbecut. Ele sunt acoperite cu bucati mari de car
Dupa ce sarmalutele au fost impachetate, intr-o oala mare, se aseaza in partea de jos cotletele de berbecut. Ele sunt acoperite cu bucati mari de carne, bine impanata, tot de berbecut, de preferinta. Ideea este ca acestea din urma sa lase grasimea in care cotletele se vor patrunde corespunzator.
Deasupra se aseaza, ca la armata, sarmalutele. Se acopera si se lasa la fiert.
Alte retete culinare recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii