Sarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita, orez, morcovi, ceapa si bulion. Spor la gatit!
Sarmalutele moldovenesti in foi de vita de vie sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmale se curata ceapa si morcovul si se caleste ceapa pana devine lucioasa, dupa care se adauga orezul. Se lasa la racit si se incorporeaza in carnea tocata impreuna cu cimbrul, sarea si piperul dupa gust. Se oparesc si scurg frunzele de vita de vie, dupa care se impacheteaza sarmalutele si se aseaza in oala pe un strat de frunze, cu foi de dafin printre ele. Se toarna apa fiarta cat sa le acopere si se fierb la foc mic, in oala doar partial acoperita.
Se toarna peste, bulionul dizolvat in 200 ml apa si se introduce tava in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru 15 minute.
Sarmalele moldovenesti se servesc cu smantana.
Acesta reteta este scrisa de Radu Bogdan pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii