Sarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita, orez, morcovi, ceapa si bulion.
Sarmalutele moldovenesti in foi de vita de vie sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmale se curata ceapa si morcovul si se caleste ceapa pana devine lucioasa, dupa care se adauga orezul. Se lasa la racit si se incorporeaza in carnea tocata impreuna cu cimbrul, sarea si piperul dupa gust. Se oparesc si scurg frunzele de vita de vie, dupa care se impacheteaza sarmalutele si se aseaza in oala pe un strat de frunze, cu foi de dafin printre ele. Se toarna apa fiarta cat sa le acopere si se fierb la foc mic, in oala doar partial acoperita.
Se toarna peste, bulionul dizolvat in 200 ml apa si se introduce tava in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru 15 minute.
Sarmalele moldovenesti se servesc cu smantana.
Acesta reteta este scrisa de Radu Bogdan pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezChec pufos cu visine este o reteta simpla de chec, cu ingrediente putine ce aduce o nota de prospetime prin prezenta visinelor.
Chec pufos cu visine
Comentarii
Adaugă comentariu