Saslik

Carnea se taie cubulete de 3 cm. Cepele curatate si rosiile spalate sa tai in doua. Castravetii se tai rondele. Ingredientele pregatite, alternand, s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g pulpa de miel
  • 4 rosii tari
  • Castraveti
  • 8 cepe verzi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru macinat
  • Praf de usturoi
  • 1 lingurita boia
  • Sare

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete de 3 cm. Cepele curatate si rosiile spalate sa tai in doua. Castravetii se tai rondele. Ingredientele pregatite, alternand, se infig in frigare; in capete sa fie ceapa. Se presara cu sare si se unge cu ulei condimentat. Se prajeste deasupra jaraticului pana se rumeneste bine.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci