Scaloppine Pizzaiola

Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschi de vita
  • 1
  • 5 kg pomodori pelate (rosii decojite)
  • 20 g capere (un condiment)
  • 100 g masline
  • 50 g usturoi
  • 100 ml vin (alb
  • sec)
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper (dupa gust)

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care se adauga si rosiile si se paseaza cu o lingura de lemn.

Se mai adauga vinul, sarea si piperul.

Se dauga si carnea in sos si se mai fierbe la foc mic 2-3 minute.


Se serveste cu garnitura de paste in sos rosu sau o garnitura de legume.

Pofta buna!

Reteta Scaloppine Pizzaiola a fost propusa de Liliana-Ly pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vita gasiti aici:

Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin),

Friptura de vacuta in sos cu bere,

Carne de vita cu orez la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori