Scaloppine Pizzaiola

Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschi de vita
  • 1
  • 5 kg pomodori pelate (rosii decojite)
  • 20 g capere (un condiment)
  • 100 g masline
  • 50 g usturoi
  • 100 ml vin (alb
  • sec)
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper (dupa gust)

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care se adauga si rosiile si se paseaza cu o lingura de lemn.

Se mai adauga vinul, sarea si piperul.

Se dauga si carnea in sos si se mai fierbe la foc mic 2-3 minute.


Se serveste cu garnitura de paste in sos rosu sau o garnitura de legume.

Pofta buna!

Reteta Scaloppine Pizzaiola a fost propusa de Liliana-Ly pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vita gasiti aici:

Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin),

Friptura de vacuta in sos cu bere,

Carne de vita cu orez la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc