Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care
Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care se adauga si rosiile si se paseaza cu o lingura de lemn.
Se mai adauga vinul, sarea si piperul.
Se dauga si carnea in sos si se mai fierbe la foc mic 2-3 minute.
Se serveste cu garnitura de paste in sos rosu sau o garnitura de legume.
Pofta buna!
Reteta Scaloppine Pizzaiola a fost propusa de Liliana-Ly pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin),
Friptura de vacuta in sos cu bere,
Carne de vita cu orez la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii